U bent hier

Sales (Polyvalent verkoper)

DE IDEALE BASIS

LBC volwassenenonderwijs organiseert in Turnhout de opleiding Sales (Polyvalent verkoper). Een opleiding die voluit gaat voor doorgedreven professionaliteit. De zoektocht naar gemotiveerde, stressbestendige en vriendelijke verkopers gaat onverminderd voort. Deze opleiding geeft je daarvoor de ideale basis!

VOOR WIE?

Dit is dé opleiding voor iedereen die aan de slag wil in de verkoop. We leren je de kneepjes van het vak: van de juiste aanvultechnieken tot verkopen in een e-commerce omgeving.

Je leert niet alleen technische vaardigheden aan, maar ook rekening houden met de regelgeving betreffende veiligheid, milieu, gezondheid en op het vlak van marktpraktijk. En niet in het minst word je ondergedompeld in commercieel denken en handelen. Klantgerichtheid, service en professionaliteit!

Misschien werk je al in de verkoop maar wil je je bijscholen in bepaalde aspecten van de job. Dan hoef je niet noodzakelijk de volledige opleiding te volgen: je kiest er gewoon de module uit het menu waarin je je verder wil bekwamen.

En als je werkgever jouw bijkomende opleiding wil betalen, kan deze voor jou (en je collega’s) uiteraard een factuur van ons krijgen. (Meer hierover onder het punt 'Alleen of in groep!')

 

WANNEER KAN JE STARTEN?

Het modeltraject start op in september en januari. Maar instappen is gedurende het hele schooljaar mogelijk.
Alle modules kunnen ook afzonderlijk gevolgd worden. In campus Turnhout worden de lessen gedeeltelijk in afstandsonderwijs gegeven.

DIPLOMA SECUNDAIR IN 1 JAAR!

Deze opleiding is diplomagericht: in combinatie met het certificaat van de opleiding Aanvullende algemene vorming heb je recht op een diploma secundair onderwijs!
Dit kan in één jaar. Maar je kan ook op eigen tempo je opleiding plannen in samenspraak met de opleidingsverantwoordelijke.

Als je al een diploma secundair hebt, krijg je nog steeds een certificaat wanneer je alle modules in de opleiding hebt afgerond. Zo haal je in de praktijk een ‘tweede’ secundair diploma.

Na het afronden van een individuele module krijg je ook een deelcertificaat.

 

WELKE MODULES?

Welke modules je kan volgen vind je terug in het menu, samen met een handig opleidingsschema.
De modules die aan bod zullen komen van september tot januari 2019 zijn Conflicthantering en klachtenbehandeling, Dienst na verkoop, Kassier, Klantencontacten, Verkooptechnieken. De juiste inhoud en start- en einddata vind je bij de modulebeschrijvingen in het menu.

WAT NA DEZE OPLEIDING?

Uiteraard is deze opleiding zeer geschikt voor wie in de verkoopsector aan de slag wil.

Deze sector heeft nog steeds een groot en divers aanbod aan jobs. Met een volwaardige opleiding als polyvalent verkoper heb je uiteraard een stevige troef in handen bij het solliciteren.
Bovendien vergroten ook je groeimogelijkheden eens je aan de slag bent. Je opleiding geeft je meer kansen op posities zoals floormanager of zelfs filiaalhouder.

En natuurlijk opent je diploma secundair ook de weg naar hogere studies. Heel wat van onze cursisten gebruiken de opleiding als basis voor een HBO5- of bacheloropleiding.

ALLEEN OF IN GROEP

Onze modules kan je ook individueel volgen als bijscholing als je reeds werkt in de sector. Ze zijn erg scherp geprijsd en uiteraard kan er indien gewenst een factuur worden opgemaakt.

Ben je filiaalhouder, manager of opleidingsverantwoordelijke en zoek je naar een bijscholing? Neem dan ook zeker contact met ons op.
Misschien kunnen we zelfs een module speciaal en exclusief voor jouw bedrijf inrichten.

Deze cursussen op maat kunnen op bijna elk moment van het jaar worden opgestart en zijn ook niet gebonden aan de klassieke 'één lesbrok per week'-formule.

PRAKTISCH

Je volgt les in Turnhout in campus KB. De lessen gaan door op donderdag en vrijdag.
Ze starten om 8.25 uur en eindigen ten laatste om 16.25 uur.
De eerste les in september 2019 valt op donderdag 5 september.
Je hebt geen les tijdens schoolvakanties.

KOSTPRIJS

Je betaalt 1,50 euro inschrijvingsgeld per lestijd, exclusief cursusmateriaal.
Onder bepaalde voorwaarden kom je in aanmerking voor een gehele of gedeeltelijke vrijstelling van het inschrijvingsgeld.
En misschien heb je wel recht op aanmoedigingsinitiatieven van de overheid, zoals opleidingsverlof, opleidingskrediet en opleidingscheques.

INFO EN INSTAPPEN

Als je geïnteresseerd bent om de opleiding te volgen, dan is het raadzaam dat je deelneemt aan een infomoment.
Je krijgt dan alle nodige informatie over de opleiding. Je kan via dit formulier aanmelden voor het eerstvolgende infomoment.

Neem je liever eerst nog graag persoonlijk contact op met de opleidingsverantwoordelijke?