U bent hier

Engels

Engels is een wereldtaal, zoveel is duidelijk.
Je zet de computer aan: Engels. Je luistert naar de radio: Engels. Je kijkt naar een film of tv: Engels.

Op het werk is het voor vele mensen ook al een `must¿ geworden. Zelfs in de etalages van de winkels hangt tegenwoordig dat de 'sales' gearriveerd zijn!

Wie op vakantie gaat, kan helemaal niet buiten Engels: op de luchthaven, aan de receptie van het hotel, aan het zwembad. Engels wordt niet alleen gesproken door Britten en Amerikanen, maar het is de voertaal geworden van alle mensen die elkaars taal niet spreken.

Redenen te over, dus, om met Engels te beginnen of om je Engels op te frissen. Dat kan bij ons! Onze school biedt je cursussen van beginners tot gevorderden.

Na één à twee jaar kan je zonder problemen een klein gesprekje voeren, een e-mail schrijven, de weg vragen of je plan trekken op een luchthaven of in een hotel. Het is misschien niet foutloos, maar je communiceert!

De jaren daarna leer je steeds meer bij van Engels: je spreken gaat vooruit, je kan tijdschriften, kranten of zelfs een boek lezen in het Engels, je verstaat Engelse films meer en meer zonder Nederlandse ondertitels.
In de conversatieklas, bij de gevorderden, ligt de nadruk nagenoeg geheel op spreken en luisteren. Er wordt ook aan grammatica en woordenschat gewerkt, maar alleen om het actieve Engels te ondersteunen.

Dus, waar wacht je op? Schrijf je in voor één van onze cursussen en je Engels zal zienderogen vooruitgaan! Handig op vakantie en een troef op het werk!

 

Test je kennis van het Engels!